torsdag den 2. juni 2011

Få det perfekte morgenknald!

Start stille og roligt 
Selv om du måske føler at du er klar til det helt store knalde maraton, kan det jo godt være at din krop stadig er træt og lige har brug for at vågne lidt. Start derfor stille og roligt ud med bløde kærtegn, istedet for bare at springe på hinanden med det samme.

Frækt morgenhår
Selvfølgelig sidder dit hår ikke godt når du lige er vågnet, men det er ligemeget. Din partner smiler jo højest af det og synes det ser sødt eller måske frækt ud? Desuden tror jeg det betyder mere at blive vækket med et knald, end om du har morgenhår og pandaøjne ;-)

Morgenånde
Nej, din ånde dufter ikke godt når du lige er vågnet, det er der ingens der gør. Men gå endelig ikke ud for at børste tænder inden dit planlagte eller ikke planlagte morgenknald, hele ideén med det er jo netop at det er impulsivt og at i lige er vågnet! Du kan jo evt. undgå at kysse din partner på munden eller have nogen mintpastiller liggende på dit natbord. Så er du altid klar!

Du må gerne planlægge
Hvis du ikke er typen der har tid til sådan noget om morgenen, så sæt dit vækkeur til lidt tidligere end du plejer. Det gør det jo ikke mindre frækt, at du sætter tid af til det.

For træt?
Er du typen der ikke bytter din søvn væk for noget i verden? Så burde du måske ændre dig! Sex giver masser af energi og forebygger mod sygdom og stress. Hvis du er kvinde gør du også din kæreste lykkelig, da mænds sexlyst topper om morgenen. Så giv morgenknaldet en chance, også selvom du hellere vil sove!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar