tirsdag den 2. august 2011

Undgå sex med din eksSå skete det igen: på trods af alle de gange, hvor du har lovet dig selv, at holde dig fra ham, ender du atter engang med at ligge i kanen med din eks. Det var egentligt et godt knald, men nu ligger du dér og føler dig ensom og forladt, og du hader dig selv for at have ryggrad som en regnorm. Men nu skal det være slut!! Her får du ti tips til, hvordan du undgår sex med eks'en (hvis det er det du vil):  • Er sex med ham helt fantastisk? Newsflash: det er sex med så mange andre også. Hvis du bilder dig ind, at det er for at få opfyldt et behov, så kan du jo lige så godt finde en anden at knalde med, hvor sagen er knap så kompliceret.
  • Som Samantha Jones siger i Sex and the City: "Sex with an ex can be depressing. If it's good, you can't get it anymore. If it's bad, you just had sex with an ex."
  • De mange følelser omkring sex, kan virke forvirrende og kan forveksles med kærlighed - men hallo dame! Der var jo en grund til at I gik fra hinanden, ikke? Undgå at blive ulykkeligt forelsket.
  • Du får svært ved at finde en ny honey, når du stadig ser ham. Så søger du en kæreste, er det bare med at få eks'en ud af sengen i en fart. Koncentrer dig i stedet om ham den lækre godte fra økonomiafdelingen.
  • Er der røget lidt for meget alkohol indenbords, og kan du mærke at det trækker op til et hyggeknald? Så tag hjem eller videre i byen uden ham. På den måde er du fri for det selvhad, som du vil føle næste morgen, når moralens tømmermænd banker på.
  • Skriv en liste med de 5-10 ting, som du synes var det allerværste ved din eks. Gem de ti punkter på mobilen, for så har du dem lige i nærheden, hvis du skulle få lyst til at sende en fræk sms.
  • Har du sex med ham fordi du håber, at I kan finde sammen igen? Lad være med det. Spørg ham i stedet for, hvad han vil med jeres forhold. Du vil blive så frygtelig skuffet, hvis du boller ham med følelser  - og alt, hvad han ville have ud af det, var et knald.
  • Hvis han er helt cool og har lukket af, skal du ikke give ham mere. Hvis du begynder at kravle efter ham, vil du hurtigt virke patetisk. Husk at beholde din stolthed. Der er ingen grund til at ydmyge dig selv ved at blive ved med at jagte ham, hvis du inderst inde ved at løbet er kørt.
  • Dyrker du sex med ham fordi du har det dårligt med, at du har slået op med ham, og at han nu er alene? Han bliver nødt til at stå på egne ben, og der er jo masser af andre fisk i havet - også til dig. Så svøm du videre til den næste dejlige fisk, og lad være med at have så dårlig samvittighed. Du vil få det meget bedre, hvis du tør tage skridtet.
  • Hvis i virkelig er afklarede med at i kun skal have sex, og i ovenikøbet også har fantastisk sex. Ja, så kan det være at du skal blive hængende lidt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar