tirsdag den 23. august 2011

Få sexet morgenhår til om dagen


Til alle hårtyper
Lav et par store fletninger i fugtigt hår og sov på dem - har dit hår tendens til ikke at holde, så kom hårmousse i håret, inden du fletter. Når du tager fletningerne ud næste morgen, har du sexede bølger i håret, ganske som havde du tilbragt dagen på stranden. Bøj dig forover, rod lidt op i håret og voila, dit hår er perfekt. Hvis du har brug for lidt ekstra fylde i håret, så brug en spray eller en hårpudder / tørshampoo, der giver volumen, på hårrødderne og føntør håret i facon.

Til ultra-glat hår
Hvis du hører til dem, der er begavet med ultra-glat og ikke særlig modtageligt hår, skal der lidt mere arbejde til at få de ønskede sovekammer-hår. Tag et stykke toiletpapir, rul det løst op til en pølse og rul så en lok af håret om papiret, ganske som var toiletpapiret en curler. Når hårlokken er rullet helt op til hårbunden, så fæstn lokken ved at binde toiletpapiret om lokken - husk at være forsigtig, så du ikke river toiletpapiret over. Rul alt dit hår op på samme måde, og gå så i seng og sov på det. Næste morgenen løsner du toiletpapiret, og roder op i håret - voila, du har lækkert fald i håret! Hvis dit hår ikke er så modtageligt, kan du evt. putte lidt hårmousse i det, inden du ruller det op. Hvis du vil have større hår, så touper håret helt inde ved hårrødderne - det giver ekstra fylde til lokkerne.
Til hår med naturligt fald
Tillykke - det er ingen kunst for dig at få sexet sengehår! Giv dit hår en omgang saltvandsspray (det giver det flotte lokkede look), kram håret mellem hænderne, og looket er hjemme. Suppler evt. med en volumenspray på hårrødderne og føntør håret op, hvis du vil have mere fyldigt hår.
Til krøllet hår
Hvis du ikke har proptrækkerkrøller, kan du nøjes med at give håret et glatte-produkt, der vejer håret lidt ned og dæmper krøllerne en smule. Er du begavet med de skønneste krøller over hele håret, kan du enten glatte dit hår og give det en omgang saltvandsspray, så det får  lidt definition, eller også kan du glatte håret og bruge flettemetoden som nævn ovenfor.

2 kommentarer:

 1. hey søde!
  jeg elsker din blog, virkelig elsker elsker elsker. jeg ved ikke om du ved det, men jeg har også en blog - www.kamillasydney.blogspot.com
  vi ses imorgen, knus:-*

  SvarSlet
 2. Hvor er du sød - vidste ikke du havde en, men kigger lige :-*
  Og ja vi seees! <3

  SvarSlet