tirsdag den 14. januar 2014

15 grunde til at have mere sex


 1. Hvis du har sex mindst tre gang om ugen, halvere du din risiko for slagtilfælde og hjerteanfald.
 2. Desto mere sex du har, desto mindre stresset bliver du.
 3. Sex øger kroppens produktion af antistoffet Immunoglobulin A, som kan beskytte dig mod forkølelse og andre infektioner.
 4. Sex hjælper mod smerter - som blandt andet hovedpine. Under sex vil koncentrationen af oxytocin og endorfin i hjernen stige, og det gør, at smerte vil blive reduceret.
 5. Sex flere gange om ugen, mindsker risikoen for at få brystkræft med 30 %.
 6. Ved 30 minutters lagengymnastik kan du forbrænde 200 kalorier.
 7. I et studie på Royal Edinburgh Hospital i Skotland antog forskerne de kvinder, der dyrkede sex fire gange om ugen, til at være syv til 12 år yngre end de var.
 8. Jo mere aktiv du er dit sexliv, jo mere udsender du attraktive uimodståelige feromoner og andre kemiske dufte og lystgivende stoffer.
 9. Unge mænd der har et godt og rigt sexliv i deres ungdom og i 20'erne, mindsker deres risiko for prostatakræft med 1/3, senere i livet.
 10. Kvinder, som fortsætter med at være seksuelt aktive efter overgangsalderen, er mindre udsat for at opleve vaginalsvækkelse - eller tørke, så at sige. Ophidselse øger blodtilførslen, som er forudsætningen for at opretholde et sundt og elastisk væv.
 11. Skøn sex lige før sengetid får din krop til at frigive endorfiner, som gør dig afslappet og træt, men giver dig en god nats søvn.
 12. Sex mindst 2 gange om ugen, forlænger dit liv bemærkelsesværdigt.
 13. Sex styrker tænderne. Guf lidt gren, send ham en tur i sexhimlen - og gør din tandlæge stolt samtidig. Sæd indeholder både zink, calcium og andre mineraler, som er gode for bisserne.
 14. Sex højner aktiviteten i hjernen og gør bevægelserne mellem visse stoffer hurtigere. Det betyder, at du kan præstere mere. Især den højre hjernehalvdel bliver stimuleret, og det er godt for din kreativitet.
 15. Sex beroliger dig, så du bliver mindre irriteret på dine omgivelser. Mon ikke din mor/kæreste/veninde vil sætte pris på, at du knalder lidt mere?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar