- 25 g smør, 2 hakkede zittauerløg (ca. 200 g), 4 dl risottoris (ca. 320 g)
- 8 dl grønsagsbouillon
- 150 g gratineringsost 30%, 1 tsk groft salt, friskkværnet peber, frisk rosmarin
Sådan gør du:
- Lad smørret blive gyldent i en tykbundet gryde. Steg champignonerne ved kraftig varme i ca. 4 min. eller til de er gyldne. Tag champignonerne op.
- Kom smørret i gryden og smelt det ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løgene i ca. ½ min. Tilsæt ris og svits ca. ½ min. mere. Hæld bouillonen i og kog risene ved svag varme og under låg i ca. 15 min. eller til risene er møre.Vend de stegte champignoner, ost (gem lidt til pynt), salt og peber i risottoen og smag til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar