torsdag den 10. marts 2011

Den perfekte date

Forår er lig med kærlighed, og ja der er kærlighed i luften♥ Alt er helt perfekt, for den perfekte fyr/pige har lige inviteret dig ud, og egentlig er der intet der kan sammenlignes med dette øjeblik! Men vent... hvad skal i lave og hvor skal i hen? Og hvad nu hvis du kommer til at sige noget dumt? Fortvivl ikke! Der er slet ingen grund til at gå i panik eller blive nervøs(-:

Først og fremmest
Husk altid på hvordan du selv har det på dine dates, især hvis det er den første! Ikke noget med at komme med kække kommentarer, eller være ondskabsfuld. Det vil sige at du ikke kan tillade dig at være ironisk eller kritisk. Du ville nok heller ikke føle dig vildt selvsikker, hvis din date kom og sagde - Hey, hvad sker der lige for dit outfit?:D Altså jo, der ligger da noget sjovt i det.... hvis man er venner. Ikke hvis man kun lige er begyndt at date. Så bevar lige den ordenlige tone et stykke tid og husk at i begge to kan være usikre. Og så er der selvfølgelig den absolutte NO GO på en date, og det er den med at snakke om sine eks kærester. Fair nok hvis du savner din eks, men jeg er sikker på din date er ret ligeglad. Og hvis du savner din eks, er du højst sandsynligt heller ikke klar til at være sammen med en ny.

Skal vi tage i Zoo? Eller i biografen? Eller... ej du bestemmer
Mulighederne er uendelige.. Det vigtigste når  i vælger et sted i skal på date, er at du ikke lige pludselig siger: "hvooor vil du hen???" eller "du må gerne bestemme" På den måde kommer du bare til at virke usikker, hvad enten du er en pige eller en dreng. Og der er intet værre end folk der ikke engang ved hvad de selv kunne tænke sig. Man kan lave ALT på en date, så jeg tror ikke på at du ikke kan finde på noget. I kunne for eksempel tage ud og shoppe sammen. Det er super hyggeligt og på den måder lærer i  også hinanden bedre at kende med hensyn til stil og smag, hvilket jo er meget rart. Hvis du er et legebarn, kunne i også tage hen på en øde legeplads, i tivoli, eller måske i Zoologisk have!(-: Det kan være super sjovt og i kan rende rundt og være ligeså barnlige i har lyst til! Hvis du derimod er den mere stille og generte type, eller din date er, så kunne i jo også bare være originale og tage i biografen eller på cafë.. Det er også hyggeligt! Og mon ikke i også får holdt hinanden lidt i hånden der(-:

Gør jeg noget forkert?
Nu kommer jeg med en masse ting der sikkert lyder som en gang dameblads klicheer, og det er det nok også!:-D Men nu kommer de altså... Mange tænker konstant på om de nu gør ting godt nok. Og hvis de tænker på det konstant, vil de ikke kunne yde deres optimale. Så derfor, væk med de onde tanker om dig selv, og ind med klicheerne! Det vigtigste når du er på date er at du er dig selv. Det nytter ikke at prøve at spille en rolle, for du vil alligevel blive træt af det på et eller andet tidspunkt. Og desuden hvorfor skulle din date gide at være sammen med dig, hvis ikke de kunne lide den du var. Det er også vigtigt at du udstråler selvtillid. Så før du tager afsted på date, så hør noget af dit yndlings musik, og gå i bad og bare føl dig lækker! Hvis du udstråler at du føler dig lækker, vil din date helt sikkert også synes du er uimodståelig! Især hvis du er pige skal du også huske på ikke at bagtale andre eller snakke for meget om dig selv, fyre vil se dette som et svaghedstegn, og så er det bare heller ikke fedt at være hende der bagtaler de andre vel?

Og til sidst det store spørgsmål: Hvis vi er ude og spise, hvem betaler så regningen?
Altså, som udgangspunkt skal du altid spørge om i ikke skal dele regningen. At dele regningen vil sige, at splitte den op i 2, så hvis din date har fået en cola mere end dig, så skal du ikke begynde at protestere på at han/hun skal betale 27,50 mere end dig!! Du kan heller aldrig forvente at din date  betaler det hele. Heller ikke hvis du er en af de piger, der ser for mange Amerikanske kærligheds film. Husk at det her er virkeligheden og din date muligvis ikke er rig.  Og hvis du er dreng skal du huske at det faktisk ikke er alle piger der bryder sig om at du betaler det hele. Så hvis en pige insistere på at betale sin egen del, så lad hende gøre det.

& NOW JUST DO IT! - Nikita Tequila Boisen Troest♥

Ingen kommentarer:

Send en kommentar