tirsdag den 9. oktober 2012

Bliv forelsket i din kæreste. Igen!

Er I blevet mere venner end kærester?
2012_10_couplehugkisskissingloverelationship-inspiring-picture-on-picship-com-658843-400-262_largeDer var engang hvor du fik sommerfugle i maven hver gang du så ham, hvor du blev våd i trussen bare af hans berøring, og i havde ligegyldige samtaler i flere timer i træk. Men alle undersøgelser viser os desværre at forelskelsens sindssyge ikke varer evigt - og også du vil vågne en dag og tænke hvornår i gik fra elskende, til venner.

Selvom jeres parforhold nu mere er blevet en tryg base, betyder det ikke, at du straks skal gå i panik og forlade ham. I virkeligheden er det måske et wake-up call til dig om, at det er på tide, at se på dit forhold med nye øjne? Faktum er, at dit forhold er, hvad du gør det til - og det behøver ikke nødvendigvis at udvikle sig til rugbrøds rutine! 
Hvis du påtager dig ansvaret, kan du genskabe alt det, der gjorde jeres forhold så berusende dengang I lige havde mødt hinanden - lige fra sommerfuglene i maven til den hedeste sex og de lange aftener på sofaen. Det handler bare om at gøre en indsats.

Tænk frækt! - Kan du huske dengang, du lige havde opdaget sex? Du havde de vildeste sex-eventyr i hovedet og spandt erotiske dagdrømme konstant. 
Nu, hvor du er i et lykkeligt parforhold og har en travl hverdag, har du sikkert lært at kontrollere din liderlighed, for det tangerer jo utroskab, hvis du fantaserer om post manden og ham den lækre, du så nede i byen... Men sandheden er, at mer' vil ha' mer', så i stedet for at lægge en dæmper på den lille varme i trussen, så fokusér endelig på de små appetitvækkere, uden at føle spor skyld - bare du spiser hjemme og ikke fortæller kæresten om tankerne...
Dyrk sex! - Også selvom du ikke synes stemningen er der, og du egentlig skal lave mad nu. Faktum er, at i langt de fleste parforhold er den største forhindring for at dyrke sex, at det kræver en indsats at komme i gang. Når du først får begyndt, skal lysten nok melde sig. Og husk så, at der absolut ikke er nogen grund til at forfalde til rutine-sex: Forebyg det ved at aktivt at søge inspiration, både sammen og hver for sig... Sex er bare leg!

Ugentlig kærestedag! - En af hovedgrundende til, at jeres forhold bliver rutine præget, er at I begynder at prioritere hinanden lavere end I gjorde, dengang I var ny forelskede. Som i alle andre menneskelige forhold, kræver et velfungerende parforhold, at I sætter tid af til at være sammen, kun jer to. Lav for eksempel en kærestedag hver uge - og glem alt om at tage på café eller gå i biografen; gør det i stedet til en dag, hvor I slukker fjernsynet og tager på ferie i sengen med det ene formål at putte, snakke og elske.


Lad sommerfuglene komme - Forelskelse er faktisk for en stor del en tilstand, du selv bringer dig i, og som du selv kan forstærke. Tænk tilbage på den allerførste tid I tilbragte sammen - på den første dag i mødtes, på den første gang han kyssede dig, på de søde små ting, der markerede skridtene frem mod jeres forhold; husk alle detaljerne og mon så ikke minderne kan genoplive de flaksende sommerfugle i maven? 
Værdsæt ham - Sidst men ikke mindst: Husk på, hvorfor du er sammen med lige netop ham sovedyret i den anden side af dobbeltsengen, der smider snavsetøj over det hele... Hvilke kvaliteter og egenskaber faldt du for hos ham? Hvad er det for nogle små ting, der gør, at du ikke kunne forestille dig et liv uden ham? List alle hans gode egenskaber og de ting, du elsker ham for. Og del det så med ham - fortæl ham hvorfor han er den bedste kæreste! Når du glæder ham, vil han sikkert også få lyst til at glæde dig...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar