søndag den 24. juli 2011

Jeg har modtaget en blogaward..

Jaa, det har jeg nemlig. Og jeg fik den af Hersom som har bloggen Silk, Lace 'n High Heels.Reglerne ved modtagelse af awarden er som følger:
1. Man skal linke til den man har fået awarden af
2. Man skal sende awarden videre til 5 bloggere
3. Man skal besvare 5 spørgsmål

Spg. 1: Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg startede med at blogge i vinteren 2010, da jeg simpelthen bare havde brug for et sted hvor jeg kunne skrive om alt hvad der faldt mig ind. Også selvom det var noget totalt latterligt. Jeg elsker at komme med gode råd til folk, så derfor er det også en god måde for mig at gøre det på. 

Spg. 2: Hvilke blogs følger du?
Jeg følger ikke vildt mange blogs, for jeg følger dem kun hvis jeg rent faktisk læser dem:-) Men dem jeg følger er primært den samme slags som min egen, og så selvfølgelig også nogle mode, mad og sex blogs. Men læser også en masse blogs som jeg ikke følger, og det er alle slags!

Spg. 3: Favoritfarver?
Min yndlings farve er klart lyseblå! Ingen farve slår den:-)

Spg. 4: Favoritfilm?
Hmm... Er vild med Transformers filmene.. Og sex and the city.. Og Pretty Woman selvfølgelig.. Og de fleste film med dumme blondiner.. Men ja, kan nok blive ved.

Spg. 5: Hvilke lande vil du helst besøge og hvorfor?
Vil rigtig gerne til Bali, Hawaii og Indien.. Deres natur og kulture, skulle bare være så fantastiske at opleve. Og så kan jeg godt lide meditation, så der er Bali og Indien de perfekte steder!

Jeg sender awarden videre til:


7 kommentarer:

 1. Nikita, tusind tak for awarden. Jeg er glad fordi du kan lide min blog og tænkte på mig, men jeg vælger ikke at give den videre. Jeg synes der er så mange skønne og dejlige blogge med hvert deres personlige udtryk og jeg ønsker ikke at fremhæve nogen fremfor andre.

  Men af hjertet tak og så kom jeg jo også forbi din blog. Jeg kigger snart forbi igen! ;)

  Hyg dig i sommerregnen!

  SvarSlet
 2. Det var så lidt, og dit valg er skam helt accepteret :-)

  Også god sommer til dig!

  SvarSlet
 3. Yey, Transformers er fede film ^-^

  Og jeg er enig, der er ikke noget der slår lyseblå. Det er sådan en køn farve :D

  SvarSlet
 4. Tusind Tak Nikita, den er jeg virkelig meget glad for at få...Og tak fordi du følger min blog, det gør mig altid glad :-)
  Irene

  SvarSlet
 5. Hersom: Ja, de er nemlig!:-D

  Irene: Det er jeg glad for at du er:-)

  SvarSlet